Szparagowy tydzień

Była zupa krem ze szparagów, były szparagi zawijane w szynkę parmeńską i zalane galaretą, był również makaron ze szparagami. To był tydzień państwa szparagów.
Jak tylko pokazują się sezonowe owoce i warzywa serwisy kulinarne i blogerzy, aż zalewają nas przepisami związanymi z owymi przysmakami. Cieszy mnie to bardzo bo jest skąd brać pomysły na całodniowe menu :)

To co teraz chyba czas na rabarbar? :)



Pozdrawiam ciepło!



8 komentarzy :

  1. samakowicie, a jak rabarbar to na placku drożdżowym - chyba

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  2. Tylko i wyłącznie bo najlepszy ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. ależ tu pysznie :) A jesli chodzi o rabarbar to od razu nasuwa mi się ciasto ucierane z nim ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. Monix super zdjęcia... Łabałbał tylko z Borunia...

    OdpowiedzUsuń
  5. No tak, teraz będzie w kuchni rządził rabarbar, głównie na cieście i przerobiony na kompot. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Pysznie tu u Ciebie :) Ach, jak dawno nie jadłam rabarbaru!

    OdpowiedzUsuń
  7. Aż żałuję, że na blogu nie ma takiej opcji "Lubię to!"

    OdpowiedzUsuń

Miło mi, że tutaj zaglądasz:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...